Flexi Custom Code

Corina Bleeker

Corina BleekerSchoonheidssalon Coco Beauty is afgeleid van mijn naam Corina. Ik ben 53 jaar en leid mijn salon al ruim 25 jaar. Een begrip in de gezellige Hekelstraat in Akmaar.
Mijn specialiteiten zijn: Permanente Make-Up van wenkbrauwen, ogen en/of lippen. Verder definitief elektrisch ontharen. Met beiden specialiteiten heb ik al vele mensen erg blij gemaakt.
Ook heb ik reeds vele mensen van hun ongewenste tatoeages bevrijd.

'Last but not least' doe ik vele soorten gezichtsbehandelingen met diverse peelingen, speciaalmaskers en heerlijke massages, eventueel gecombineerd met harsen van het gezicht of lichaam en het verven van wenkbrauwen en/of wimpers.

Iedereen kan altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een analyse en/of advies voor alle behandelingen, producten en/of make-up.

 

 

CaressaCaressa

Mijn naam is Caressa en ben vanaf juni 2007 werkzaam bij de leukste salon van Alkmaar; Coco Beauty.

Bij mij kan je voor vele behandelingen terecht. Denk aan mooie nagels van zowel handen als voeten, pedicure, maar ook voor diverse schoonheidsbehandelingen.
Kom je voor ontspanning of heb je een huidprobleem waar je vanaf wilt? Ik sta voor je klaar en luister naar jouw wensen en samen stellen we een behandelplan op en gaan we aan de slag.

Mijn doel is om iedereen stralend en tevreden de deur uit te laten gaan. Dat is dan ook gelijk het mooiste van ons vak!

 

 

LolaLola

Mijn naam is Lola, ik ben 21 jaar en afgestudeerd schoonheidsspecialiste.
Momenteel ben ik werkzaam bij Coco Beauty en volg nog steeds cursussen om me verder te specialiseren. Mijn passie is nu het shapen van wenkbrauwen met verf of henna.
Ik kijk eerst naar wat de klant mooi vind. Vervolgens geef ik mijn advies en zo creëren we samen de mooiste wenkbrauwen.
Verder doe ik wimper-lifting voor gekrulde wimpers met gebruik van een keratine behandeling. Ook verzorg ik mooie nagels met gel-lak van O.P.I.

Natuurlijk ben je voor een heerlijke gezichtsbehandeling bij mij ook aan het goede adres en geef je ik graag vrijblijvend advies over je huid of het aanschaffen van producten.

Tot snel in de salon!

 

 

Onze salon

Wat onze salon vooral speciaal maakt is om alles onder een dak te vinden. Van uw nagels tot diverse speciale behandelingen (waar wij u graag over adviseren) tot en met verzorgde voeten. Maar ook het weghalen van pigmentvlekken, tatoeages, bindweefsel, steelwratjes, couperose, overbeharing, dit allemaal (met diverse lasers) behoort tot de dagelijkse behandelingen bij Coco Beauty.

Wat betreft de permanente make-up van lippen en/of ogen en/of wenkbrauwen bent u door de lange ervaring en precisie in veilige handen. Wij werken natuurlijk volgens de ggd-code. Kortom, waar u ook mee zit, of wat u wilt weten, vraag een vrijblijvende intake bij Corina en zij zal u hier graag meer over vertellen en adviseren.

 

Al mijn medewerkers zijn gediplomeerd schoonheidsspecialisten, pedicure en nagelstyliste. Tevens heb ik er voor gekozen om zonder stagiaires te werken, waardoor u altijd door een professionele schoonheidsspecialist wordt behandeld.

Ga naar boven