Flexi Custom Code

Brazilian wax is het volledig harsen van de schaamstreek of alleen nog een streepje haar op de venusheuvel.

In 1994 opende zeven Braziliaanse zussen de eerste brazilian wax salon in de Verenigde Staten. Dit werd een ongekend succes en ook vele celebraties als Gwyneth Paltrow, Naomi Cambell en Kristey Alley konden zij al snel tot hun klantenkring rekenen.

Voordelen van waxen

In tegenstelling tot scheren is een behandeling slechts een maal in de vier a zes weken nodig.
De nieuwe haren na het waxen zijn ook vele malen zachter dan wanneer u scheert. Regelmatig waxen zal ook zorgen voor een verminderde haargroei, waarvoor ook speciale ampullen gebruikt kunnen worden die de haargroei vermindert en de huid kalmeert na het waxen.

Voor de eerste behandeling scheert u zich een week tot twee weken niet, zodat de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter. De dag zelf geen bodycrème gebruiken en voor het tegengaan van ingegroeide haren kunt u 2 à3 dagen van te voren de huid (zachtjes) scrubben. De eerste keer kan de behandeling iets wat pijnlijk zijn, maar dit trekt zeer snel weer weg, en het resultaat is zo schoon en fris dat u dit snel weer vergeet. Tijdens de behandeling adviseren wij een string of een hoog opgesneden broekje. Na de behandeling 1 à 2 dagen geen sauna, zonnebank of zon.

De huid ziet er na het waxen enige tijd rood, en zal misschien wat gevoelig zijn, dit trekt echter weer snel weg. Om ingegroeide haren te voorkomen adviseren we geen strakke synthetische kleding te dragen. Des te regelmatiger u waxt, des te minder wordt de pijn en eventuele irritaties.

Deze behandeling kunnen wij u aanbieden voor € 45,-.

 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Brazilian Wax

Brazilian Wax

Ga naar boven