Flexi Custom Code

acne behandelingen kunnen door uw zorgverzekering vergoed worden

De nieuwste behandeling tegen extreem acne, pigmentvlekken, rosacea en littekens.

Coco Beauty introduceert als eerste in de regio de behandelingen met PH-Formula, waardoor een groot aantal huidproblemen sterk verminderd of opgelost kunnen worden. Vooral voor de jeugd met extreem acne, maar ook volwassenen met littekens, pigmentvlekken en rosacea hebben veel baat bij deze nieuwe behandelingen.

PH-Formula is een nieuwe generatie peelingproducten en wordt gezien als een medische behandeling. Met 4 verschillende behandelingen overbrugt PH-Formula het verschil tussen de chemische peeling en de cosmetische peeling. Een peeling van PH-Formula bevat zeer krachtige werkstoffen en is zodanig geformuleerd dat goed opgeleide en getrainde schoonheidspecialisten hiermee mogen werken.

Na de behandelingen heeft de klant geen verkleuringen en/of vervelling zoals bij veel chemische peelings het geval is. De PH-Formula skin resurfacing behandelfilosofie zorgt namelijk voor een minimale beschadiging door een laag percentage zuren om zoveel mogelijk celaanmaak te stimuleren. Pre- en postproducten die de klant thuis gebruikt zorgen voor een perfect resultaat en voorkomen sociale ongemakken zoals roodheid en zwellingen.

Met PH-Formula zijn vijf huidproblemen zeer goed te behandelen:

  • Acne, vooral bij jongeren een goed te behandelen huidprobleem
  • Pigmentvlekken ofwel hyperpigmentatie
  • Chronische roodheden zoals Rosacea
  • Littekens en andere huidbeschadigingen
  • Anti-aging voor een strak uitziende huid.

 

De behandelingen duren gemiddeld 45 minuten en zijn zeer doeltreffend, waardoor de prijs/kwaliteitverhouding optimaal is.

 

Daar veel kennis van de huid nodig is om met deze behandelmethode te mogen werken, worden huidspecialisten en schoonheidsspecialisten met een opleiding dermatologie speciaal getraind zowel in theorie als praktijk. Coco Beauty heeft ook deze training met succes gevolgd, waardoor zij de enige in de regio zijn die deze behandelingen mag verzorgen.

 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

PH-Formula

PH-Formula

Ga naar boven