Flexi Custom Code

PMU wenkbrauwen 3D-hairstroke

De nieuwe 3-d techniek

Hairstrokes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze techniek is een speciale naaldmodule ontwikkeld. Er worden krasjes in de huid gezet waar pigment in achter blijf. De krasjes lijken op haartjes-streepjes, waardoor het effect nog veel natuurlijker oogt. Het geeft direct resultaat. De wenkbrauwen blijven een tot twee jaar mooi. In ca. 45 minuten worden de wenkbrauwen haar voor haar ingezet. Het resultaat is niet van echt te onderscheiden.

De 3d hairstroke techniek is een doorslaand succes

Wenkbrauwen, lippen en ogen

Permanente make-up biedt vele voordelen ten opzichte van gewone make-up. In de eerste plaats is er natuurlijk het gemak. U staat 's morgens al op met een verzorgd uiterlijk en hoeft niet meer aan de slag met eyeliner, wenkbrauw- of lippenpotlood. Dat spaart tijd en voor sommigen een hoop geklieder. Het is een uitkomst voor brildragers die altijd problemen hebben met het aanbrengen van oog make-up. Bovendien is het erg handig voor vrouwen die veel sporten.

Maar gemak is niet het enige pluspunt, allerlei kleine schoonheid foutjes laten zich er ook mee corrigeren. Niet iedereen heeft immers ideale wenkbrauwen, lippen of ogen. Bij sommigen vervaagt bijvoorbeeld de liplijn bij het ouder worden. Door het aanbrengen van de lipline zullen de lipcontouren weer zichtbaar zijn, men ziet er jeugdiger uit. Anderen hebben door ziekte of veelvuldig epileren geen wenkbrauwen meer over, of zijn allergisch voor make-up. Het zal uw gezichtsuitdrukking verbeteren ook al zijn de veranderingen subtiel. De ogen kunt u met een eyeliner accentueren, waardoor ze meer uitdrukking krijgen. Het is slechts millimeter werk, maar het effect is goed zichtbaar.

De behandeling

Om dit alles te bereiken brengen we kleurpigmenten in de opperhuid aan. Het proces heeft veel weg van een tatoeage maar wordt pigmentatie of dermagrafie genoemd.

Door middel van kleine naaldjes worden de pigmenten in de huid aangebracht.
Echt pijnlijk zijn de behandelingen niet, iedereen ervaart het verschillend. Het is net als bij epileren, bij sommigen lopen de tranen over de wangen, anderen vallen er bij in slaap. Gevaarlijk is het evenmin, de pigmenten die gebruikt worden zijn op allergische reacties getest en voldoen aan de strengste Europese normen. Wel is een goede hygiëne van belang om infecties te voorkomen. Zowel tijdens het aanbrengen als de weken erna.

Bij evt. ooginfecties is het dan ook noodzakelijk de behandeling uit te stellen. Of bij een koortslip is het af te raden een behandeling te ondergaan. Mocht u vatbaar zijn voor een koortslip, dan is het aan te raden een week voor het aanbrengen van de permanente lipline te starten met een preventieve Zovirax behandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt de huid met een speciale p.m. crème verzorgd. Deze is erg vet. Samen met de eventuele zwelling die op kan treden raden wij u voor de zekerheid aan uw representatieve afspraken een dag te verzetten.

Naarmate de huid zich vernieuwt, zal de make-up dan ook vervagen. In welk tempo is afhankelijk van het huidtype en de mate van zonlicht (zonnebanken). Bij sommigen kan het na 2 jaar al verdwenen zijn bij anderen is het na 5 jaar nog prachtig.

Men hoeft niet bang te zijn dat het resultaat tegenvalt. Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, wordt namelijk eerst alles met potlood getekend in de kleur die men wenst. Pas wanneer U helemaal tevreden bent met de make-up, wordt deze in kleurpigmenten aan gebracht.

Het is van belang dat de make-up natuurlijk oogt en in harmonie met het gezicht, zodat het amper opvalt, maar wel een verzorgde uitstraling geeft. De kleur zal net na de behandeling 1 of 2 tinten donkerder ogen dan ze in werkelijkheid zijn. Overigens is 1 behandeling niet altijd toereikend. Na 3 weken, waarin de bewerkte huid met crème wordt gekalmeerd, wordt de make-up nog eens bijgewerkt omdat de huid de pigmenten soms afstoot. In dat geval kan u gebruik maken van twee nabehandelingen.

 

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ga naar boven